Cautare

48608 de rezultate pentru "cat de puternic a fost cutremurul de ieri noapte" (4.12 secunde)
FARCAS) In episoadele trecute am relatat cazul lui DB, care nu doar ca a avut, in Maramures, repetate intalniri cu "fata padurii" si "copiii ei", dar leaga aceste intalniri si de o rapire OZN.
Un cutremur cu magnitudinea de 4,8 grade a avut loc miercuri seara la ora 22,45. Seismul a fost resimtit si in Capitala. Seismul s-a produs zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul s-a produs la o adancime de 100 de kilometri.
Seismul s-a resimtit pana in Albania Un cutremur de 5 grade pe scara Richter s-a produs in urma cu putin timp in Grecia. ... Magnitudinea a fost actualizata la 4.6 grade. Conform aplicatiei ECMS, cutremurul s-a resimtit si in Albania.
La doar o saptamana dupa ce au adoptat noile masuri de "relaxare" a creditelor ipotecare, multe institutii bancare nu mai accepta drept garantii la imprumuturile cu ipoteca terenurile de nici un fel.
Viata lumii si a Romaniei e tumultuoasa, freamata de evenimente. In gazetele de azi se scriu multe: ... despre cutremurul din Chile; ... despre atentatele - de rigoare - din Irak; despre necazurile Uniunii Europene si - pe cale de consecinta - frisoanele din tarile aspirante de la Dunarea de Jos;
Un cutremur cu magnitudinea 6,1 a zguduit miercuri mai multe zone dens populate din Afganistan si Pakistan, conform Institutului American de Geofizica (USGS). Cel putin 1.000 de oameni au murit si alti 1.500 au fost raniti, potrivit autoritatilor din Afganistan, citate de BBC.
Cutremurul de magnitudine 7,8 produs in Turcia a fost urmat de cel putin 100 de replici cu magnitudinea de 4,0 sau mai mare, a transmis Serviciul Geologic al Statelor Unite, citat de CNN.
Trei persoane, intre care un adolescent de 14 ani, au fost salvate de sub daramaturi in orasul Antakya din sudul Turciei, la 11 zile dupa cutremurul care a devastat regiunea, au anuntat vineri autoritatile turce.
Cutremur in Romania, azi, 22 februarie 2022, in zona orasului Targu Jiu. Conform datelor Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), cutremurul a fost unul de suprafata
Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei (MMSSF) a elaborat un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Codului Muncii, care vizeaza eliminarea deficientelor semnalate in Raportul de monitorizare al Comisiei Europene.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
Filmul Fun Mom Dinner (O noapte de pomina) va avaea premiera in cinematografele din Romania pe 18 august 2017. DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM Cu:
10 linii de noapte vor fi reorganizate Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), incepand de vineri, 10 linii de noapte ale transportului in comun vor fi reorganizate a anuntat.
Cod galben de instabilitate atmosferica si racire accentuata a vremii incepand din aceasta noapte. Cod galben de instabilitate atmosferica si racire accentuata. ... Meteorologii anunta ca ziua de duminica, 20 august, va fi in continuare caniculara, dar au oferit detalii si despre schimbarea vremii, incepand din aceasta noapte.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Palatul Cotroceni, ca nu va abandona lupta impotriva coruptiei pentru ca a primit mandat din partea alegatorilor de a merge pana la capat.
Dincolo de incarcatura politica a alegerilor locale de pe 1 iunie, romanii vor avea parte de o premiera prin introducerea votului uninominal pentru alegerea presedintelui Consiliului Judetean.
Astazi incepe a 40-a editie a Forumului Economic de la Davos. In atentia participantilor se vor afla reforma sistemului financiar, costurile sociale ale crizei globale si reconstructia statului Haiti, dupa cutremurul devastator de la inceputul lunii.
Un cutremur de 2,5 grade a avut loc luni seara, la ora 18.30 in Hunedoara, Transilvania.
Am traversat cu ferry-boat-ul din Pelopones, de la Killini la Poros, in sudul insulei Kefalonia, un port mic, asezat sub dealuri de un verde ce doar aici il regasesti. Este un verde natural, intretinut de ploile primavaratice ale insulei.
Bilantul deceselor in urma cutremurului produs luni in orasul Cianjur din Indonezia a crescut la 252, au anuntat autoritatile locale.
google-analytics.com